Beschikbare Vacature

Tekenaar / Werkvoorbereider

Als VPG zijn we volop in ontwikkeling. Hierbij staan onze kernwaarden van kwaliteit, flexibiliteit en service voorop. Dit gecombineerd met een professionalisering van onze organisatie en een steeds veeleisendere markt maakt VPG een dynamische werkomgeving.
Spreekt dit je aan? Dan is deze vacature echt wat voor jou.

Als tekenaar / werkvoorbereider ben je bij VPG verantwoordelijk voor de opzet en uitwerking van projecten die aan je toegewezen worden. Dit kunnen zowel kleine als grote projecten zijn voor onze verschillende typen klanten. In nauw overleg met de werkvoorbereiding van de klant werk je naar een definitief ontwerp van het project toe.

Hierin wordt je natuurlijk ondersteund door collega’s van verschillende afdelingen, maar een goede mate van zelfstandigheid wordt hierin wel van je verwacht. Deze zelfstandigheid brengt je soms naar de klant toe of op de bouwplaats zelf. Ook een bezoek aan leveranciers is hierbij niet uitgesloten.
Naast de uitvoering van het tekenwerk ben je bij VPG ook verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van de projecten die je getekend hebt. Dit betekent dat je het project gereed maakt voor productie en montage in de vorm van productiestaten, CNC bestanden, werktekeningen etc. Maar ook de inkoop van materialen bij onze leveranciers valt hieronder.

Als tekenaar / werkvoorbereider bij VPG vorm je de eerste van een reeks schakels in de uitvoering van onze projecten. Zowel communicatie intern en extern is hierbij van essentieel belang. Een klasse apart is ons devies, maar dit kan enkel als alle schakels hun steentje bijdragen.

Wij Vragen

Je bent op zoek naar een zelfstandige rol waarin je veel diversiteit aan uit te werken projecten op je bord krijgt met de nodige uitdagingen.

Je hebt minimaal MBO+ werk- en denk niveau en een opleidingsrichting bouwkunde of geveltechniek.

Je hebt kennis van en affiniteit met de aluminium gevelbranche; bij voorkeur met Reynaers en/of Kawneer.
Kennis van LogiKal en AutoCAD is een pré.

Je staat open voor nieuwe innovaties en wil graag met anderen samenwerken om mooie resultaten te bereiken.

Doelgerichte nauwkeurigheid en een flexibele, geïnteresseerde houding past binnen je karakter.

Je bent in staat om buiten de bestaande kaders te denken, bent pragmatisch, zelfverzekerd en gestructureerd.

Informatie

Voor meer informatie of vragen over deze functie kun je terecht bij:
Sander Mols op telefoonnummer +31 (0)73 2001 574.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Is je interesse gewekt? dan zien wij graag je sollicitatiebrief tegemoet.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.