Beschikbare Vacature

Montageleider / Projectleider

Als VPG zijn we volop in ontwikkeling. Hierbij staan onze kernwaarden van kwaliteit, flexibiliteit en service voorop. Dit gecombineerd met een professionalisering van onze organisatie en een steeds veeleisendere markt maakt VPG een dynamische werkomgeving. Spreekt dit je aan? Dan is deze vacature echt wat voor jou.

Als montageleider / projectleider ben je bij VPG verantwoordelijk voor het hele proces dat op de bouwplaats gebeurt. De communicatie met de klant en onderaannemers en de beheersing van de montageplanning behoren tot je primaire taken. Daarnaast is aandacht voor kwaliteit en kosten een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Het soort projecten onder je beheer zullen met name middelgrote en grote projecten zijn voor onze verschillende typen klanten. Deze worden verdeeld tussen jou en je collega projectleider. Ook de inhuur van montageploegen en middelen valt onder de verantwoordelijkheid van de montageleider / projectleider.

Hierin wordt je natuurlijk ondersteund door collega’s van verschillende afdelingen, maar een goede mate van zelfstandigheid wordt hierin wel van je verwacht. Het is grotendeels aan jou om te bepalen welke bouwplaatsen, montageploegen of klanten wat extra aandacht nodig hebben om zo een mooi resultaat neer te zetten. Je bent veelal aanwezig op bouwplaatsen waardoor je relatief veel onderweg zult zijn. Projecten van VPG vinden voor het merendeel in de zuidelijke helft van Nederland plaats.

Naast de dagelijkse gang van zaken willen we als VPG ook bezig zijn met structurele verbeteringen in alle onderdelen van ons proces. Dit geldt ook voor het montageproces. Dus nieuwe ideeën en zijn meer dan welkom en gewenst. Hiervoor willen we als bedrijf ook middelen vrij maken als het de organisatie vooruit kan helpen.

Als montageleider / projectleider bij VPG vorm je de laatste van een reeks schakels in de uitvoering van onze projecten. Zowel communicatie intern en extern is hierbij van essentieel belang. Een klasse apart is ons devies, maar dit kan enkel als alle schakels hun steentje bijdragen.

Wij Vragen

Je bent op zoek naar een zelfstandige rol waarin je veel diversiteit aan projecten op je bord krijgt met de nodige uitdagingen.

Je hebt minimaal MBO werk- en denk niveau en de nodige ervaring in projectbegeleiding, bij voorkeur in de bouwsector.

Je hebt kennis van en affiniteit met de aluminium gevelbranche.

Efficiënte en gedegen communicatie is, ook bij hogere werkdruk, een van je sterkste eigenschappen

Je kunt goed met mensen met verschillende karakters omgaan en bent sociaal aangelegd

Het scheiden van hoofd- en bijzaken en een flexibele, geïnteresseerde houding past binnen je karakter.

Je bent in staat om buiten de bestaande kaders te denken, bent pragmatisch, zelfverzekerd en gestructureerd.

Je staat open voor nieuwe innovaties en wil graag met anderen samenwerken om mooie resultaten te bereiken.

Informatie

Voor meer informatie of vragen over deze functie kun je terecht bij:
Sander Mols op telefoonnummer +31 (0)73 2001 574.

Is je interesse gewekt? dan zien wij graag je sollicitatiebrief tegemoet.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.