Beschikbare Vacature

Inkoper

Als VPG zijn we volop in ontwikkeling. Hierbij staan onze kernwaarden van kwaliteit, flexibiliteit en service voorop. Dit gecombineerd met een professionalisering van onze organisatie en een steeds veeleisendere markt maakt VPG een dynamische werkomgeving. Spreekt dit je aan? Dan is deze vacature echt wat voor jou.

Als inkoper ben je bij VPG verantwoordelijk voor de inkoop van de verschillende onderdelen van onze projecten. Voor een deel gebeurt dit bij vaste partners, maar daarnaast is er ook ruimte om de juiste leveranciers in de markt te zoeken. Ieder project is anders, dus de specificaties verschillen ook steeds weer per project. Naast inkoop en leveranciersmanagement ben je ook bezig met bestellingen en levertijdbewaking.

Hierin wordt je natuurlijk ondersteund door collega’s van verschillende afdelingen, maar een goede mate van zelfstandigheid wordt hierin wel van je verwacht. Initiële kennis van kozijngerelateerde inkoop is een voordeel, maar niet noodzakelijk. Wat wel belangrijk is, is je affiniteit met de producten en de wil om je deze ook eigen te maken om zo een goede sparringpartner voor de leveranciers en je collega’s te zijn.

Naast de projectgerelateerde inkoop ben je bij VPG ook verantwoordelijk voor het oppakken van een aantal structurele projecten. Denk hierbij aan de optimalisatie van voorraadmanagement en het inrichten van jaarafspraken voor de inkoop van niet projectgerelateerde materialen en diensten.

Als inkoper bij VPG vorm je een belangrijke ondersteunende schakel in de uitvoering van onze projecten. Zowel communicatie intern en extern is hierbij van essentieel belang. Een klasse apart is ons devies, maar dit kan enkel als alle schakels hun steentje bijdragen.

Wij Vragen

Je bent op zoek naar een zelfstandige rol waarin je dagelijks te maken krijgt een diversiteit aan zaken op het gebied van inkoop met de nodige uitdagingen.

Je hebt minimaal MBO+ werk- en denk niveau en een relevante opleidingsrichting in inkoop of bouwkunde/geveltechniek.

Je hebt kennis van of affiniteit met de gevelbranche; kennis van glassamenstellingen en/of hang- en sluitwerk is een pré.

Inkoop zie je in de breedste zin van het woord. Zowel inkopen als bestellen, maar ook levertijdbewaking past daarbinnen. Je pakt graag op wat er op je afkomt.

Je  staat open voor nieuwe innovaties en wil graag met anderen samenwerken om mooie resultaten te bereiken.

Communicatie is een van je sterke punten. Je weet wanneer er gecommuniceerd moet worden en in welke mate.

Je bent in staat om buiten de bestaande kaders te denken, bent pragmatisch, zelfverzekerd en gestructureerd.

Informatie

Voor meer informatie of vragen over deze functie kun je terecht bij:
Sander Mols op telefoonnummer +31 (0)73 2001 574.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Is je interesse gewekt? dan zien wij graag je sollicitatiebrief tegemoet.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.