Beschikbare Vacature

CNC Productiemedewerker

Wil je ook werken bij een groeiende organisatie waar kwaliteit voorop staat? Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen op de juiste plek die goed werk willen leveren in samenwerking met collega’s. Spreekt dit je aan? Dan is deze vacature echt wat voor jou.

In de rol van CNC productiemedewerker werk je op de afdeling voorbewerking in de fabriek. Dagelijks ben je bezig van de voorbewerking van profielen op basis van CNC gegevens en productietekeningen zodat de assemblage deze kan samenstellen tot kozijnen en vliesgevels.

Het werk zal deels aan de CNC machine plaats vinden en de rest betreft voorbewerking met andere machines of handmatig.

Je werkt nauw samen met een team van 3 anderen en bent gezamenlijk verantwoordelijk voor een goede voorbewerking van de verschillende grote en kleine projecten.

Kwaliteit en collegialiteit zijn erg belangrijk binnen VPG om gezamenlijk een mooi eindproduct af te leveren wat vaak centraal staat bij het aanzicht van een gebouw. Als CNC productie medewerker bij VPG vorm je een belangrijke schakel in de uitvoering van onze projecten. Communicatie en zorgvuldigheid is hierbij van essentieel belang. Een klasse apart is ons motto, maar dit kan enkel als alle schakels hun steentje bijdragen.

Wij Vragen

  • Een leergierige collega die van aanpakken weet
  • Kwaliteit en collegialiteit staan bij jou voorop
  • Communiceren is een van je sterke punten
  • Bij voorkeur iemand met een technische opleiding.
  • Kennis van metaal voorbewerking is een pre
  • Technische inzicht en beheersing van de Nederlandse taal is een pre.

Wij bieden

Wij bieden een fulltime baan (40 uur) in een gezond en groeiend bedrijf waar kwaliteit vooropstaat. Een baan met zekerheid en toekomst, waarin je je zelf kan ontwikkelen. Salaris conform cao klein metaal.

Is je interesse gewekt? dan zien wij graag je sollicitatiebrief tegemoet.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.