Beschikbare Vacature

CNC Programmeur / Coördinator productiebedrijven

Als VPG zijn we volop in ontwikkeling. Hierbij staan onze kernwaarden van kwaliteit, flexibiliteit en service voorop. Dit gecombineerd met een professionalisering van onze organisatie en een steeds veeleisendere markt maakt VPG een dynamische werkomgeving.
Spreekt dit je aan? Dan is deze vacature echt wat voor jou.

Als CNC programmeur / coördinator productiebedrijven vorm je bij VPG de schakel tussen werkvoorbereiding en productie. Je werkt nauw samen met de productieleider en houdt je dagelijks bezig met het optimaal inzetten van onze machines voor de productie van aluminium kozijnen en vliesgevels. We hebben nog de nodige stappen te maken, dus er is voldoende mogelijk om je ei in kwijt te kunnen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de productiebedrijven waar we regelmatig projecten aan uitbesteden. Hier ben je ook bezig met de CNC gegevens, maar daarnaast ook met een stuk planning, kwaliteit en kostenbeheersing.

In dit alles wordt je natuurlijk ondersteund door collega’s van verschillende afdelingen, maar een goede mate van zelfstandigheid wordt hierin wel van je verwacht. Deze zelfstandigheid brengt je regelmatig naar productiebedrijven toe en geeft je de ruimte om op CNC bij VPG echt je stempel te drukken.

Deze rol is een essentieel onderdeel voor de succesvolle uitvoering van onze projecten. Zowel communicatie intern en extern is hierbij van groot belang. Een klasse apart is ons devies, maar dit kan enkel als alle schakels hun steentje bijdragen.

Wij Vragen

Je bent op zoek naar een zelfstandige rol waarin je veel verschillende projecten op je bord krijgt met de nodige uitdagingen.

Je hebt minimaal MBO+ werk- en denk niveau en kennis van CNC programmatuur.

 Je hebt kennis van en/of affiniteit met de aluminium gevelbranche

Kennis van LogiKal is een pré.

Je staat open voor nieuwe innovaties en wil graag met anderen samenwerken om mooie resultaten te bereiken.

Doelgerichte nauwkeurigheid en een flexibele, geïnteresseerde houding past binnen je karakter.

Je bent in staat om buiten de bestaande kaders te denken, bent pragmatisch, zelfverzekerd en gestructureerd.

Communicatie is een van je sterke punten

Informatie

Voor meer informatie of vragen over deze functie kun je terecht bij:
Sander Mols op telefoonnummer +31 (0)73 2001 574.

Is je interesse gewekt? dan zien wij graag je sollicitatiebrief tegemoet.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.