Beschikbare Vacature

Zager

Als VPG zijn we volop in ontwikkeling. Hierbij staan onze kernwaarden van kwaliteit, flexibiliteit en service voorop. We zijn druk bezig om de organisatie te verbeteren en maken daarnaast ook een groei van de hoeveelheid werk mee. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste mensen op de juiste plek die goed werk willen leveren in samenwerking met collega’s. Spreekt dit je aan? Dan is deze vacature echt wat voor jou.

Als zager ben je de eerste schakel in het productieproces in de fabriek. Je wordt aangestuurd door de productieleider die de projecten vanuit kantoor overdraagt naar de fabriek. Projecten kunnen zowel groot als klein zijn qua hoeveelheid en bestaande uit kozijnprofielen en vliesgevelprofielen van Kawneer en Reynaers.

Je hebt een zelfstandige functie, maar je werkt natuurlijk nauw samen met de andere mensen uit de fabriek. De kwaliteit die je oplevert en het tempo waarop heeft direct effect op het werk van je collega’s in de fabriek en daarom zoeken we ook iemand die zorgvuldig werkt en toch het tempo erin kan houden.

Als zager bij VPG vorm je een belangrijke schakel in de uitvoering van onze projecten. Communicatie en zorgvuldigheid is hierbij van essentieel belang. Een klasse apart is ons motto, maar dit kan enkel als alle schakels hun steentje bijdragen.

Wij Vragen

Je hebt ervaring met zagen volgens een zaaglijst met een computer gestuurde zaagmachine

Je kunt zelfstandig werken aan de hand van informatie en materiaal wat aangeleverd wordt

Je kunt tekeningen en details lezen

Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen en wil graag met anderen samenwerken om mooie resultaten te bereiken.

Gestructureerd werken, aanpoten, en een flexibele, geïnteresseerde houding past binnen je karakter.

Je hebt bij voorkeur een technische (vmbo/mbo) opleiding. Technische inzicht en beheersing van de Nederlandse taal is een pre.

Wij bieden een fulltime baan (40 uur) in een gezond en groeiend bedrijf waar kwaliteit vooropstaat. Een baan met zekerheid en toekomst, waarin je je zelf kan ontwikkelen in je werk. Salaris conform cao klein metaal.

Informatie

Voor meer informatie of vragen over deze functie kun je terecht bij:
Leon Bool op telefoonnummer +31 (0)73 2001 575.

Is je interesse gewekt? dan zien wij graag je sollicitatiebrief tegemoet.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.